Iskanje


1. šolski dan OE Glasbena šola

Datum novice: 28.08.2020

 Spoštovani učenci in starši,

vsak začetek šolskega leta prinese nova pričakovanja, želje in zastavljene cilje. Strokovni delavci šole se bomo potrudili, da vzgojno-izobraževalni proces tudi v danih razmerah izpeljemo po svojih najboljših močeh.

Veseli nas, da bomo 1. septembra lahko odprli šolska vrata in da bomo šolski vsakdan začeli skupaj. Novost letošnjega prvega šolskega dne je zagotovo urejanje individualnega urnika, ki po priporočilih NIJZ ne more potekati v živo, kot pretekla leta. 

Ne glede na to, smo za učence, ki se prvič vpisujejo v naše programe, pripravili sprejem, ki bo 1. septembra 2020 na obeh lokacijah: Vegova 7 (inštrument, petje, sodobni ples in pripravnice) in Ižanska 12 (balet in plesne pripravnice). RAZPORED in urnik 1. september 2020

Individualni urnik bodo učitelji glavnega predmeta (inštrument in petje) z učenci urejali preko telefona ali elektronske pošte. 1. septembra 2020 bo obisk na šoli možen po predhodnem dogovoru s profesorjem glavnega predmeta med 16.00 – 18.00.  RAZPORED učiteljev po učilnicah

Želimo si, da tako tudi zaključimo šolsko leto, zato je pomembno, da vsi skupaj upoštevamo ukrepe za varovanje zdravja nas vseh.
V prilogi vam posredujemo obvestilo, ki ga je za starše ob začetku šolskega leta pripravilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v sodelovanju z Nacionalnim institutom za varovanje zdravja. Na podlagi priporočil in izvedbenih možnosti smo prilagodili tudi HIŠNI RED. V njem so zajete podrobnosti, ki se nanašajo na specifiko izvajanja pouka, vaj in nastopov v naših dvoranah. Slednjega smo še posebej veseli.


V imenu strokovnih delavcev in tehničnega osebja OE Glasbena šola KGBL vam želim veliko dobrega in ustvarjalnega duha v novem šolskem letu.

Betka Bizjak Kotnik, prof.

Ravnateljica OE Glasbena šola KGBL

Hišni red OE Glasbena šola Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana.

 


Dostopnost