Iskanje


OE SGBŠ Priprave NOG za preizkus nadarjenosti 2022-23

Datum novice: 17.12.2021

PRIPRAVE IZ NAUKA O GLASBI ZA SPREJEMNE IZPITE NA

OE SREDNJA GLASBENA IN BALETNA ŠOLA 

KONSERVATORIJA ZA GLASBO IN BALET LJUBLJANA

 

Priprave iz nauka o glasbi bodo potekale na času od 24. 1. 2022 do 18. 2. 2022.

 

Spoštovani,

posredujemo vam vabilo k prijavi na priprave iz NOG za sprejemne preizkuse.

Priprave so namenjene učencem Glasbene šole KGBL, ki želijo opravljati sprejemne preizkuse na SGBŠ in zunanjim kandidatom iz vse Slovenije. Priprave bodo potekale enkrat tedensko v popoldanskem času v 3 terminih po 90 minut. Priprave bodo vodili profesorji strokovno - teoretičnih predmetov srednje stopnje. Potekale bodo preko ZOOM povezave. Po zaključku prijav vas bomo po elektronski pošti obvestili o terminih priprav in na spletni strani KGBL objavili povezavo, kjer se bodo kandidati lahko sami prijavili na ustrezen termin.

Zunanji učenci izpolnijo obrazec (za zunanje kandidate) in oddajo pisno vlogo, v kateri na kratko opišejo svoje dosedanje glasbeno izobraževanje. Opis je sestavni del vloge. Račun s položnico in datumom plačila bo zunanjim kandidatom poslan po zaključku priprav po pošti.

Učenci OE Glasbena šola KGBL izpolnijo obrazec (za učence OE Glasbena šola – naši učenci).

Ustrezna obrazca za prijavo dobite na spletni strani šole www.kgbl.si in več informacij na telefonski številki 059 0743 80. Pisne vloge pošljite na: OE Glasbena šola, Vegova 7, 1000 Ljubljana. Rok oddaje vloge je 10. 1. 2022.

Vljudno vabljeni!

 


Dostopnost