Iskanje


Pouk v glasbeni šoli

Datum novice: 06.11.2020

Spoštovani starši, dragi učenci.

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19  izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje pouk v glasbenih šolah za vse učence  izvajal na daljavo.

S posebno pozornostjo in željo, da vsem učencem od najmlajših do najstarejšim omogočimo premostiti obdobje epidemije s prilagoditvijo vsebin in s tem ohranjati motivacijo ter pozornost v glasbenem izobraževanju, smo v iztekajočem tednu opravili posvetovanja in dodatne prilagoditve izobraževanja.

Starši izostanke učiteljem skupinskega pouka in individualnega pouka opravičujte sproti.Vsa vprašanja oz. dileme v zvezi s poukom na daljavo lahko naslovite neposredno na učitelja. Prisotnost pri pouku na daljavo je za učence obvezna. 

Poslovni čas v pisarni OE Glasbena šola na Vegovi 7 ostaja nespremenjen. Upamo, da se bodo razmere ob upoštevanju vseh ukrepov za preprečevanje širjenj okužbe čim preje izboljšale in da se učenci vrnejo v šolo.

Uspešno delo in vse dobro!

Vodstvo šole, učitelji in učiteljice