Iskanje


Priprave iz NOG za sprejemni preizkus na SGBŠ 2023

Datum novice: 22.12.2022

PRIPRAVE IZ NAUKA O GLASBI ZA SPREJEMNE PREIZKUS NA

OE SREDNJA GLASBENA IN BALETNA ŠOLA 

KONSERVATORIJA ZA GLASBO IN BALET LJUBLJANA

 

Priprave iz nauka o glasbi bodo potekale na

 v času od 13. 2. 2023 do 3. 3. 2023.

 

Spoštovani,

 

objavljamo vabilo k prijavi na priprave iz NOG za sprejemne preizkuse. Priprave so namenjene učencem Glasbene šole KGBL, ki želijo opravljati sprejemne preizkuse na SGBŠ in zunanjim kandidatom iz vse Slovenije.

Priprave bodo potekale enkrat tedensko v popoldanskem času v 3 terminih po 90 minut v prostorih Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana, Ižanska 12. Priprave bodo vodili profesorji strokovno - teoretičnih predmetov srednje stopnje.

Rok oddaje vloge je 20. 1. 2023. Pisne vloge pošljite na: OE Glasbena šola, Vegova 7, 1000 Ljubljana. Po zaključku prijav vas bomo po elektronski pošti obvestili o terminih priprav in na spletni strani KGBL objavili povezavo, kjer se bodo kandidati lahko sami prijavili na ustrezen termin.

Zunanji učenci izpolnijo obrazec (za zunanje kandidate) in oddajo pisno vlogo, v kateri na kratko opišejo svoje dosedanje glasbeno izobraževanje. Opis je sestavni del vloge. Račun s položnico in datumom plačila bo zunanjim kandidatom poslan po zaključku priprav po pošti.

 

Učenci OE Glasbena šola KGBL izpolnijo obrazec (za učence OE Glasbena šola).

Več informacij na telefonski številki 059 0743 80, tajništvo Glasbene šole.

 

Vljudno vabljeni!

 


Dostopnost